maandag 19 september 2011

Verjaardagsjurkje voor m'n nichtje

Voor m'n nichtje die 1 oktober 4 jaar wordt een jurk gemaakt i.p.v speelgoed.
Het is de feliz van FM geworden ik had hem 2 jaar geleden voor Hannah gemaakt en ik kwam er nu achter dat ik toen de voor en achterkant van de onderjurk omgedraaid had gelukkig heb ik het nu goed gedaan en het ziet er inderdaad beter uit dan toen.

Ik heb nu gelijk van Hannah de vraag gekregen of zij ook weer zo'n jurk krijg maar ze zal dan echt even moeten wachten want ik wil eerst m'n lijst een eind korter hebben.

Stoffenspektakel 2011 in Gorinchem

Zo even m'n nieuwe voorraad voorstellen ;-)
Deze roze ruitstof moet een plooirokje met bijpassend blazertje of jasje worden voor Hannah hoewel ze toen ze de stof zag gelijk zei niet mooi dus ik twijfel of ik er niet een rokje voor mezelf van maak wel strak want ik in een plooirok.............
De donkerpaars gebreide stof wordt een lang vest voor mij en Hannah.

De paarse kant wordt ook een lang vest maar dan voor m'n moeder

En hier is de stof die ik voor Bart gekocht heb 1 met trekkers, kranen en vrachtautos. en 1 met olifantjes dit moeten 2 overhemdjes worden
Zo dit is wat ik gekocht heb het valt op zich best mee dus dat moet toch lukken om weg te naaien voor het einde van het jaar?

Juni 2011

Voor Hannah in juni een echte klokrok gemaakt.
Kleine meisjes worden groot en nemen nu zelf de foto maar als je op de grond zit met je rok zo mooi rond dan moet mama het doen want tja zulke lange armen heb ze niet.

In augustus heb ik voor d'r 2 nichtjes ook zo'n klokrok gemaakt die ben ik alleen vergeten op de foto te zetten.
En volgens mij moet ik er nog 1 gaan maken voor Hannah want deze rokken zijn echt favoriet!