zondag 30 augustus 2009

Een hele tijd geleden.

Zo daar ben ik weer een keer!
Het is inmiddels heel erg lang geleden dat ik hier geweest ben maarja dat had zo z'n redenen, eerst een zwangerschap waar ik goed beroerd van was en toen ik daarvan opknapte was er een verhuizing en toen dat achter de rug was werdt het een warme erg warme zomer dus ja dan heb je als zwangere ook niet echt veel puf tenminste ik niet.
Maar nu het weer koeler begint te worden kom ik m'n naaidip weer te boven en is het zelfs zo dat ik het eerste project alweer beet heb, het is een rokje uit de ottobr'e voor Hannah weet zo gauw even niet welke maar dat komt wel wanneer ik de foto's hier neer zet.

Mijn doel deze winter is om zoveel mogelijk te naaien uit eigen voorraad en alleen naar de winkel te gaan als het echt niet anders kan (sorry Stoffenkraam).
Verder wil ik voor mezelf behoorlijk wat rokjes naaien dus ik ga een drukke winter tegemoet.

We zullen zien hoeveel lappen ik opgenaaid heb volgend voorjaar!
Ik wil dat dus allemaal bij gaan houden. Ik ben benieuwd wat er van m'n plannen terecht komt want meestal wanneer ik plannen heb wordt dat gewijzigd komen er dingen tussen.
Verder hoop ik over 3 a 4 weken te bevallen dus ja dan zal het wel de nodige tijd kosten om weer in het ritme te komen maar ik doe m'n best want volgens mij heeft Hannah weer een groeispurt gehad dus is er weer het nodige werk aan de "winkel"!

En ik heb ook nog plannen om een webwinkel op te starten met zelf gemaakte kleding en dan voornamelijk kleding voor kinderen die in het ziekenhuis aan allerlei draden infusen e.d. liggen want volgens ons(een vriendin van mij) is daar niet zo veel voor te koop en zij kan het weten want haar kind heeft de eerste maanden van haar leventje doorgebracht in het ziekenhuis. En aangezien het aan en uikleden een ramp was met alle snoeren zijn we op dat idee gekomen.
Maar eerst maar een naam verzinnen voor de webshop en dan zijn we al een heel eind. De plannen zijn op zich al ver maar nog niet helemaal afgerond.

Dus zoals je kunt lezen plannen genoeg nu nog uitvoeren.

Groetjes Marjolein