woensdag 12 mei 2010

Erg rustig!

Het is hier even erg rustig maar de laatste weken heb ik niet echt stil gezeten eerst een rokje gemaakt voor Hannah de Sara van Farben Mix maar helaas hij werd afgekeurd! 4 jaar oud en het gewoon afkeuren ik kan er nog niet bij maar goed ik heb hem aan m'n vriending gegeven en die was er helemaal blij mee maar helaas ben ik vergeten een foto te maken.
Verder heb ik m'n stoffenkast opgeruimd en geordend en tot de ontdekking gekomen dat ik voorlopig genoeg stofje heb om jaren vooruit te kunnen maar ja stofjes kopen is ontzettend leuk dus ik vrees dat m'n voorraad niet hard slink want voor elke 2 stofjes die ik verwerkt komt en 1 terug dus tja dat gaat niet erg hard.

Verder ben ik bezig met een jas voor Hannah de Quinty van Farben Mix deze keer heb ik ze zelf maar de stofjes uit laten zoeken want het overkomt me natuurlijk geen tweede keer! Met de jas ben ik nu halverwege maar er komen elke keer weer dingen tussendoor. Zo heb ik een setje gemaakt voor m'n moeder uit de rok komt uit de Knipmode en het shirt uit de Ottobre wanneer het helemaal klaar is wil ik er een foto van maken en dan zal ik hem plaatsen. Ik heb inmiddels ook nog even een jurkje voor mezelf gemaakt en daar moet ik alleen nog de zoom van dus die komt wel klaar deze week (hoop ik).

En eigenlijk moet ik voor we op kamp gaan nog thema kleding maken en daar ga ik als het goed is vrijdag aan beginnen, dat moeten 2 overhemden worden voor mijn man en zoontje en voor mij en m'n dochter een jurk en wanneer er genoeg stof over is willen we er ballerina's bij maken.

Dus plannen en stof genoeg nu nog tijd vrij maken en lekker hele dagen gaan naaien!!

Zodra ik een aantal dingen af heb dan zal ik het hier showen.