woensdag 20 augustus 2008

Jurkje uit de Bizzkids winter 2008

Vandaag begonnen aan dit jurkje en het is eigenlijk een heel simpel patroontje maar wel grappig!
Hannah had geen zin om op de foto te gaan dus dan maar even zo.
Het is best een donker stofje maar wanneer je op de foto klikt dan wordt hij groter en dan zie dat er allemaal getallen opstaan, en in die kleur doe ik er een shirtje en mayotje onder.

De stof had ik 3 of 4 jaar geleden gekocht met de bedoeling om er voor mij een rokje van te maken maar ik vind het voor Hannah toch leuker.

Ik ben inmiddels al begonnen met het volgende jurkje voor Hannah maar helaas ik moet vanavond weg dus misschien maak ik doe morgen of vrijdag wel af.
En dan nu nog een foto compleet zoals ik hem vanavond aan wil. Van de winter kan het dan eventueel met zwarte laarzen eronder en een zwart shirt erbij.

Rokje uit de Ottobré



Deze Rok komt uit de Ottobré 5/2007.
Een heel leuk en makkelijk patroon die ik deze winter zeker nog vaker gaat gebruiken.



En nu ga ik vlug beginnen aan een jurkje voor Hannah!

maandag 18 augustus 2008

De lap stof

De lap stof die ik in het bericht hieronder heb laten zien is inmiddels al weggegooid want er was niemand die hem mooi vond en eerlijk gezegd ik ook niet.
Hoe ik ooit op het idee kwam om deze lap te kopen weet ik ook niet het zal wel een impuls aankoop zijn geweest. Daarom wanneer ik tegenwoordig stof koopt dan vraag ik me eerst af wat ga ik er van maken en wordt het nog dit seizoen of niet en wanneer ik het niet precies weet wat het moet worden dan laat ik het liggen................... oké ik beken niet altijd want sommige lappen zijn gewoon zo mooi die koop je gewoon voor de heb!
Maar ik ben op dit moment aan het UWYH (Use Wath You Have). Dit betekent eerst gebruiken wat je heb en daarna pas nieuwe kopen. Dus ben ik afgelopen zaterdag aan het tekenen gegaan en aan het knippen met als gevolg dat er nu 4 dingen geknipt liggen, klaar om te verwerken!
Dus vanaf morgen heerlijk de rest van de week naaien.


groetjesss