zaterdag 27 december 2008

Rok uit de knipmode.



Voor m'n moeder heb ik een rok gemaakt uit de Knipmode september of november 2008. Weet even niet meer precies welke het was maar als je dat wil weten dan hoor ik het wel en zoek ik het even op(kan er nu even niet bij).
Het is gewoon een rechte rok met een roezel links voor of was het rechts? Nou ja lekker helder ik weet het even niet meer. En nee ik heb niet teveel gedronken en ben geloof ik ook voldoende uitgeslapen maar ik weet het gewoon even niet meer.
Goed als er iemand is die het echt helemaal precies wil weten dan hoor ik het wel en maak ik desnoods een foto met model erin dan weet ik zeker hoe het is.
Groetjes Marjolein

Sara van rib


Hier zie je Hannah met d'r nieuwe Sara rokje van F.M. Ik hen hem nu al een aantal keer gemaakt en ik blijf het een heerlijk patroontje vinden.
Het rokje was al een tijdje af maar ik kon er niks bij vinden en nadat ik uiteindelijk stof had gekocht met de bedoeling om er een blousje bij te maken ging dat niet helemaal zoals het moest dus nu toch maar een shirtje uit de kast gepakt, en ik moet zeggen vind het niet eens zo heel gek staan.


Hannah had niet zo heel veel zin om op de foto te gaan maar met pap in de buurt was het wel leuk.