woensdag 9 december 2009

Feliz van Farbenmix



Eindelijk heb ik hem gemaakt de Feliz van FM, Ik had het patroon in februari voor m'n verjaardag gekregenmet de bedoeling om hem te maken voor een bruiloft in april. Maar door m'n zwangerschap is het er toen niet van gekomen maar gelukkig waren m'n ouders 5 december 40 jaar getrouwd dus reden genoeg voor een mooie draaijurk (wat dan ook veelvuldig gedaan wordt)


Hannah wilde hem niet passen voor de foto's dus vandaar maar even op deze manier.
Als ze hem aan heeft ziet het er beter uit dan nu die zo op de grond ligt dus ik hoop dat ze nog een keer wil mee werken om foto's te maken.
Het Sararokje waar ik net voor de bevalling aan begonnen was is nog niet af daar moet ik alleen nog de band en de knopen opzetten dus zo gebeurd maar ja deze jurk ging even voor.
Verder ben ik begonnen aan een jurk voor mezelf uit de knip weet ze gauw even niet welke en ik vinsd het eigenlijk heel erg eng maar goed ik wil die volgende week afmaken en ik hoop dat jullie dan een eerlijke reactie geven of dat hij wel of niet staat.
Verder liggen er een roosbroek en blouse geknipt te wachten tot het hun beurd is om in elkaar te zetten en dan liggen er nog de nodige lappen te wachten die ik eigenlijk dit jaar nog wil verwerken maar waarvan ik eigenlijk wel zeker weet dat het niet gaat lukkenmaar ik doe m'n best.
Groetjes Marjolein